Tagrenovering

Tagrenovering klares uden problemer

Karmdal Tagdækning ApS udfører professionel tagrenovering både for virksomheder, privatpersoner, foreninger samt institutioner i Hobro, Aars, resten af Nordjylland samt Århus og omegn.

Skader på taget kan forårsage en lang række problemer for dig som boligejer – blandt andet vandskader, energitab med mere. Det er derfor vigtigt, at du som boligejer har et tæt og velfungerende tag i ordentlig stand – og det kan vi hjælpe dig med!

Stor erfaring indenfor tagrenovering

Trænger dit tag til en kærlig hånd, kan vi som erfaren taglægger give dig en hjælpende hånd med tagrenovering – uanset opgavens omfang.

Hos os har du både mulighed for at få kyndig og professionel hjælp uanset, om du ønsker hjælp til at få udbedret en skade, eller du ønsker hjælp til en komplet renovering af dit tag.

Vi tilbyder mange forskellige typer af tag, herunder tagpap og grønne tage, til ethvert behov og står selvfølgelig klar til at skræddersy et godt tilbud på tagrenovering for netop dig.

Du vil desuden have mulighed for at få lavet et gratis tagtjek, inden du får udført din tagrenovering. Karmdal Tagdækning ApS udfører helt gratis og uforpligtende tjek af dit tag, så du kan få en valid og faglig vurdering af tilstanden på dit tag.

Modtag uforpligtende tilbud på tagrenovering

Uanset om du står og har behov for professionel hjælp til en større eller mindre opgave inden for tagrenovering, står vi hos Karmdal Tagdækning ApS ApS altid klar til at tage os af opgaven for dig.

Vi skræddersyer altid gerne et tilbud, som specifikt er udarbejdet efter dine ønsker og behov. Så giv os et kald med det samme på telefon (+45) 29 70 28 95 og lad os få en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe dig med opgaven.

Se billeder af vores arbejde