Gratis tagtjek

Gratis tagtjek i Århus

Det kan være en rigtig god idé, at du som boligejer overvejer mulighed for at få lavet et tagtjek i ny og næ for at få kontrolleret, om dit tag er i den stand, det bør være.

Hos Karmdal Tagdækning ApS kan du få lavet et uforpligtende og gratis tagtjek, hvor vi laver en faglig vurdering af standen på dit tag.

Vi tilbyder tagtjek både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner i Århus og omegn og står også klar til at give netop dig en hjælpende hånd med dit tag.

Få gratis tagtjek af kyndig fagmand

Det kan i mange tilfælde være svært selv at vurdere standen på ens tag blot ved et visuelt kig, og det kan derfor være fornuftigt at få lavet en gratis vurdering. Ved at få en erfaren taglægger ud, kan du få en professionel og faglig vurdering af, hvilken stand dit tag er i, og om det trænger til enten at blive renoveret eller til at blive udskiftet.

Hos Karmdal Tagdækning kan vi med mange års erfaring i faget givet dig en ærlig vurdering af tilstanden på dit tag, således du har kendskab til standen.

Kontakt os for gratis tagtjek i dag

Vil du gerne have et ganske gratis tagtjek, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os i dag for at bestille en tid til et gratis tjek af dit tag.

Du er altid mere end velkommen til at ringe os op på (+45) 29 70 28 95 eller sende os en mail på: kontakt@karmdal-tag.dk for at få mere at vide. Vi ser meget frem til at give dig et uforpligtende og gratis tjek af dit tag.

Se billeder af vores arbejde