Om Karmdal

Om Karmdal Tagdækning

Karmdal Tagdækning ApS er en velfungerende virksomhed med dygtige og erfarne håndværkere, der hele tiden er up-to-date med det nyeste indenfor tagdækning. Hos Karmdal Tagdækning ApS har vi altid en professionel tilgang til vores arbejde, fordi vi går op i det.

Erfaren tagdækker i Nordjylland

Hos Karmdal Tagdækning ApS har vi over 10 års erfaring som tagdækkere. Det giver os masser af praktisk erfaring, hvor vi efterhånden har løst alverdens opgaver, hvorfor vi også er særdeles alsidige i vores arbejde. Derfor er vi som tagdækkere i stand til at løse stort set alle opgaver inden for vores felt.

Professionel tagdækning, der matcher dine ønsker

Vi bruger derfor også gerne vores ekspertise inden for tagdækning af blandt andet grønne tage, til at tage en god snak med dig omkring eventuelle løsninger, samt hvordan vi som tagdækkere kan indfri disse. Du må derfor gerne som kunde overveje et eventuelt budget. På den måde kan vi rådgive dig omkring hvilke løsninger, der vil passe dig bedst.

Uanset hvad, sørger vi for at finde en kvalitetsløsning til dig. Vi bruger udelukkende dansk-produceret tagpap, hvilket betyder 15 års garanti for dig. Holdbarheden er dog typisk markant længere.

Kontakt os

Kontakt os derfor hellere end gerne på (+45) 29 70 28 95 for en god, uforpligtende snak omkring tagdækning. Med base tæt ved Aalborg dækker vi Hobro, Aars og andre omkringliggende byer.

Se billeder af vores arbejde