Grønne tage

Grønne tage med mange fordele

I løbet af de senere år er grønne tage blevet mere og mere populære blandt et stadig større antal danske boligejere.

Denne type af tag adskiller sig på flere punkter fra de klassiske og traditionelle tagtyper. Først og fremmest er der den fordel, at grønne tage er med til at mindske udledningen af CO2. I en tid hvor miljø og klima for alvor er på dagsordenen, er det er en fordel, som er værd at bide mærke i.

Herudover er denne tagtype ligeledes også rent visuelt en hel del anderledes i forhold til almindelige gængse tagtyper, som for eksempel tagpap. Grønne tage giver et frisk pust – særligt på huse med grønne haver, da tagets grønne farve derved komplimenteres yderligere.

Stor erfaring med grønne tage

Hos Karmdal Tagdækning ApS har vi stor erfaring i taglægning. Vi kan hjælpe dig med at lave et gedigent og veludført stykke arbejde og tilbyder 5 års garanti på alle grønne tage.

Vi kan hjælpe til med taglægning både hos privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner i en stor del af Århus, Aars, Hobro og omegn.

Ring og hør nærmere

Vi tilbyder gerne kundetilpassede og skræddersyede løsninger med grønne tage, som passer til ethvert behov. To opgaver er nemlig sjældent ens, og derfor er du altid meget velkommen til at give os et kald på telefon (+45) 29 70 28 95 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og til få en helt uforpligtende snak med dig om muligheden for at benytte grønne tage.

Se billeder af vores arbejde